Koe uusi yle.fi

Suora

  • Urheilukierros
  • Jalkapallon EM U19 FIN - NOR
  • Jalkapallon U19 EM, POR - ITA
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • X Games Minneapolis: Rullalautailu ja BMX

Oulu-luotsi Malinen: Tämä on järkyttävä tilanne

Ilman liigalisenssiä jääneen AC Oulun päävalmentaja Juha Malinen otti järkyttyneenä vastaan uutiset Palloliiton päätöksestä. Malinen painotti, että päätös ei vaikuta pelkästään oululaiseen jalkapalloiluun vaan koko Pohjois-Suomen uskottavuuteen jalkapallossa.

urheilu
Juha Malinen.
YLE

- Kyllä tämä on järkyttävä tilanne monelta kannalta. Harjoittelimme tuossa joukkueen kanssa kymmeneen asti, jolloin uutinen tuli. Sen mittakaava on äärettömän iso, koska tässä puhutaan tämän kaupungin ja koko pohjoisen jalkapalloalueen uskottavuudesta, Malinen kommentoi YLE Urheilulle.

- Olemme viimeisen kolmen vuoden aikana pystyneet tekemään seurojen kanssa yhteistyötä ja saaneet urheilullisen luottamuksen myös kentälle. Suoraanhan tämä iskee 25-30 ihmisen kohtaloon, että mistä löytyy työpaikka, Malinen jatkoi.

Malinen myönsi, että asiat ovat olleet Oulussa retuperällä viime vuosina. Se valmentajan kuitenkin yllätti, että liigalisenssi evättiin juuri, kun asioita oltiin alettu tekemään paremmin.

- Tässä heijastuu vuosien huonot työt, mutta sen voin sanoa, että viimeisen kahden kolmen kuukauden aikana seurassa on ollut säpinää. Sinä aikana on todella yritetty tehdä asioita, mutta ei näköjään riittävän hyvin.

- Vielä viime vuonna meillä oli liigalisenssi. Kyllä tämä on uskomaton päätös siihen nähden, kuinka positiivista tekeminen on ollut viime kuukausina, Malinen totesi pettyneenä.

AC Oululla on viikko valittaa Palloliiton päätöksestä.

Lähteet: YLE Urheilu

Suosittelemme

Tuoreimmat