Suora

  • Jalkapallon Italian cup, puolivälierä Juventus - Roma
  • Jalkapallon Italian cup, puolivälierä Juventus - Roma

Saarinen nautti Salpausselän tunnelmasta

Aino-Kaisa Saarinen pääsi kahden vuoden tauon jälkeen hiihtämään kotiyleisönsä eteen, ja hollolalainen oli tästä niin onnesta ymmyrkäisenä, ettei Salpausselän yhdistelmäkilpailun tuloksellakaan ollut hirveästi väliä.

urheilu
Aino-Kaisa Saarinen

Saarisen osallistuminen ”Salpparille” oli kuitenkin jälleen kerran vaarassa, sillä Oslon MM-hiihtojen loputtua hän tunsi olonsa hieman kipeäksi.

- Olin ottanut ”droppia” etukäteenkin, mutta silti kurkku oli kipeä. Tiistai oli pohjanoteeraus. Silloin väsytti ja jokaista lihasta koski, Saarinen kertoi.

Hän oli joutunut jättämään kaksi edellistä Salpausselän kisaa väliin juuri sairastumisen takia, mutta nyt hän pääsi vihdoin starttaamaan kotiyleisön edessä.

- Yskä ja nuha on päällä vieläkin, mutta minulla ei ole kuumetta, joten sen takia se ei ole terveydelle vaarallista. Jos kisat olisivat olleet jossain muualla, niin olisin voinut harkita tämän kisan väliin jättämistä, hän totesi ja hehkutti:

- Oli aivan ihana hiihtää, kun kaikki kannustivat! Täällä oli aivan ihana, lämmin tunnelma!

Saarisen mukaan hänen olonsa on parantunut päivä päivältä ja nyt tiukka kilpailu tuntui avaavan lihaksia entisestään. Hän odottaakin sunnuntain perinteisen hiihtotavan sprintistä nyt hyvää tulosta.

- Tässä on vielä hyviä matkoja jäljellä maailmancupissa. Palkintopallisijat kiinnostavat yhä. Täällä en ole kertaakaan ollut pallilla, joten voisin yrittää sen tilin avaamista huomenna.

Lähteet: Anu Karttunen, Lahti

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat