Vatanen ainakin kaksi viikkoa sivussa

Keskiviikkona jääkiekon SM-liigan puolivälierien neljännessä ottelussa Ilvestä vastaan polvensa loukannut Sami Vatanen on sivussa ainakin kaksi seuraavaa viikkoa. Vatasen polvessa todettiin torstaiaamuna kuvauksissa polven sisäsivusiteen repeämä ja reisiluun alaosan luuruhjevamma.

urheilu
Sami Vatanen.
Yle

- Hoitona on nyt ensin jalan lastoittaminen, sitten polvituki ja ennen kaikkea lepo. Suositus tässä vaiheessa on noin kahden viikon lepojakso, minkä jälkeen polven tilanne arvioidaan uudestaan, JYPin ortopedi Jukka Lukkariniemi kertoo seuran tiedotteessa.

Vatanen sai keskiviikon ottelussa kaksi osumaa polveensa. Ensimmäinen tuli törmäyksessä Ilves-hyökkääjä Masi Marjamäen kanssa, ja jälkimmäinen JYPin hyökkäypäässä Ilves-maalin kulmalla.

- Tulihan tässä nyt takapakkia, mutta valoa näkyy jo tunnelin päässä. Kevättä ja pelejä on jäljellä, joten toivottavasti pääsen vielä auttamaan joukkuetta kaukaloon.

- Tilanteissa oli huono tuuriakin, että näin kävi. Toisessa polvikontaktissa luistinkin jäi jäähän kiinni ennen törmäystä. En syytäkään pelaajana tälleistä vastustajan pelaajia, Sami Vatanen totesi.

JYP nappasi keskiviikon ottelussa neljännen voittonsa Ilveksestä ja eteni SM-liigan välieriin, jotka alkavat ensi viikon torstaina.

Lähteet: YLE Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat