1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. urheilu

Honka tasoitti otteluvoitot

Espoon Honka voitti torstain kotiottelunsa 90-83 (45-46) ja tasoitti otteluvoitot 2-2:een miesten Korisliigan puolivälieräsarjassa Uudenkaupungin Korihaita vastaan. Näin ollen ratkaisu venyi viidenteen kohtaamiseen.

Kuva: YLE

Hongan paras pistenikkari oli 24 pistettä nakuttanut John Williamson. Jamar Wilson heitti 21 pistettä ja Corey Belser 20 pistettä. Korihaiden ykkönen oli Nigel Moore tehoilla 27/11.

- Erityisesti puolustuspelimme oli ihan eri tasolla. Olemme selviytyneet viidenteen peliin ja Korihaiden pitää nyt tosissaan miettiä, miten se pystyy mahdollisesti katkaisemaan sarjan kotiyleisönsä edessä. Se on taas täysin uusi maailmansa, valmentaja Pekka Salminen kertoi Hongan tiedotteessa.

- Tärkeintä on nyt vain keskittyä seuraavaan peliin ja pistää kaikki muut asiat sivuun. Hieno sarja saa lauantaina arvoisensa päätöksen, totesi puolestaan Korihaiden Tom Westerholm.

Välieräpaikkansa ovat jo varmistaneet Joensuun Kataja, Tampereen Pyrintö ja kotkalainen KTP-Basket. Kaikki voittivat ottelusarjansa suoraan 3-0.