Suora

  • Uinnin EM, alkuerät 6.12.

Ennätystehtailija: SPV laittoi meidät ahtaalle

Mikael Järvi juhlii ennätyksellistä kymmenennettä salibandymestaruutta. Helsinkiläinen SSV kaatoi ratkaisevassa 5. finaalissa Seinäjoen Peliveljet maalein 7-2 ja vei viidennen perättäiskullan nimiinsä. Kahden maailmanmestaruuden konkaripelaaja otti ilon irti sunnuntaina.

urheilu
Mikael JärviYLE

Helsingin Areena on ollut Järvelle tunteikas paikka ennenkin. Kultasilpun keskeltä SSV-nestorin hymy välkkyi piippuhyllylle asti. - Onhan tämä upeaa, hieno halli ja hienoja, mahtavia kokemuksia sekä upeita äijiä, joiden kanssa olen taistellut täällä kentillä.

Järven mukaan SSV-pelaajat pähkäilivät ennakkoon, että he ovat alkaneet pelata vasta sitten, kun ovat olleet mahdollisimman ahtaalla.

- Päätimme, että tällä kertaa on tekeminen päällä ensi minuutista lähtien. Saimme tänään hyvän moodin koko ryhmälle ja annoimme hyvää painetta vastustajalle, emmekä antaneet heidän pitää palloa.

- SPV:n pojat olivat todella hyviä ja laittoivat meidät todella ahtaalle. Neljä edellispeliä, ja ne olisivat voineet kääntyä vaikka mihin suuntaan, Järvi korosti hehkun keskellä.

- Täytyy sanoa, että voitimme huonommalla pelillä kaksi ensimmäistä peliä, mutta pakko sanoa itsestäni ainakin, että jalat tuntuivat ensi kertaa siltä, että nyt jaksaa painaa vaikka päätyseinästä ohi. Saimme tänään hyvän tasonnousun ja kiitos seisoo tässä, voittomaalin syöttänyt Järvi kuvasi.

Salibandyn runkosarjassa SSV:n otteet ovat ailahdelleet ja on näyttänyt pitkään siltä, että pokaali olisi muidenkin käsillä. Kevään tosipeleissä konkaripitoinen helsinkiläisnippu on kuitenkin kohentanut esityksiään.

- En osaa tuohon sanoa muuta kuin sen, että olemme tehneet kaikki pikkujutut vähän paremmin.

Kymmenen mestaruutta takataskussa, montako vielä Mikael Järvi? - Joka kausi kun pelaan, niin eihän voi olla muita tavoitteita kuin tämä, jonka eteen hikoillaan ja vuodatetaan verta. En ole vielä tehnyt päätöstä jatkamisesta, mutta uskon jatkavani, Järvi arveli.

Lähteet: YLE Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat