Suora

  • Urheilukierros
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: ITA - CHN
  • Urheiluruutu
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: NED - JPN
  • Urheiluruutu
  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

Blues-hyökkääjä vakuuttaa: Bensa ei ole lopussa

Espoo Bluesin keskushyökkääjä Teemu Ramstedt vakuuttaa, ettei jääkiekon SM-liigan pudotuspelien tiukka ottelutahti tunnu espoolaisjoukkueen jaloissa. Ramstedtin mukaan välieräsarjassa Lahden Pelicansille 0-2-tappiolla olevan Bluesin työ tuottaa jossakin vaiheessa hedelmää.

urheilu
Tomi Hänninen

SM-liigan välieräsarjat alkoivat rysäyksellä, kun otteluohjelmassa oli heti kärkeen ottelut kahtena peräkkäisenä päivänä. Pitkäperjantai onkin varsinkin pudotuspelien ensimmäiselläkin kierroksella ahertaneelle Bluesille ansaittu välipäivä.

- On selvää, että välipäivän saa ottaa aika kevyesti. Pientä hikeä täytyy kuitenkin saada päälle, joten täysin lepopäivää ei voi ottaa.

- Ei meillä bensa ole lopussa. Menimme (torstaina) jopa kolmella ketjulla lopuksi ja jaksoimme painaa hyvin. Ei siinä ole mitään ongelmaa, Ramstedt vakuutti.

Vaikka Blues on välieräsarjassa 0-2-tappiolla, luottaa Lauri Marjamäen luotsaama espoolaismiehistö omiin vahvuuksiinsa.

- Ei meidän kannata lähteä ihmeempiä muuttamaan. Uskotaan omaan tekemiseen, sillä se on tuonut aikaisemmissakin sarjoissa tarvittavat voitot. Ei ole mitään väliä, mikä on tilanne sarjassa.

Blues oli selkä seinää vasten myös puolivälieräsarjassa KalPaa vastaan. Runkosarjavoittaja kuitenkin menetti 3-0-johtoasemansa, ja Blues rynnisti välieriin 4-3-voitoin. Ramstedtin mukaan KalPa-sarjasta on kuitenkin turha ammentaa välierätaistoihin.

- Yhteiset kokemukset tekevät aina hyvää joukkueelle. Se ei auta meitä kuitenkaan lauantaina. Se on uusi peli ja siinä täytyy painaa täysillä, 24-vuotias sentteri painotti.

Lähteet: Yle Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat