Nadalille jälleen turnausvoitto Barcelonassa

Tenniksen maailmanlistan ykkösnimi Rafael Nadal voitti jo kuudennen kerran arvostetun Barcelonan ATP-turnauksen. Massaturnauksen finaalissa espanjalainen kaatoi maanmiehensä David Ferrerin suoraan kahdessa erässä luvuin 6-2, 6-4.

urheilu
Rafael Nadal.
Rafael Nadal. (Arkistokuva)YLE

Maailmanlistan ykköspelaaja on ollut massakentällä äärettömän vakuuttava. Finaalin voitto oli espanjalaiselle jo 34:s perättäinen massa-alustalla. Barcelonan turnauksessa Nadal, 24, menetti viidessä pelaamassaan ottelussa ainoastaan 21 peliä, eikä hävinnyt erääkään.

Nadal aloitti massakenttäkauden viime viikolla totutun vahvasti voittamalla Monte Carlon Masters -turnauksen jo seitsemäntenä vuotena peräkkäin. Turnauksen loppuottelussa kaatui Barcelonan turnauksen finaalivastus Ferrer.

- Olen todella, todella tyytyväinen voitostani ja pahoillani Davidin puolesta. Hänellä on menossa loistava vuosi ja hän ansaitsisi tittelin. On huonoa onnea, että hän on joutunut pelaamaan minua vastaan, Nadal totesi ottelun jälkeen.

Eilisessä välieräpelissä Kroatian Ivan Dodigia vastaan Nadal ylsi komeaan rajapyykkiin. Voitto oli nimittäin mallorcalaisella jo uran 500:s. Nadalia nopeammin 500 voittoon on yltänyt vain Ruotsin Björn Borg, 23-vuotiaana.

Lähteet: YLE Urheilu - Reuters

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat