Heinolan Peliitat palaa Mestis-kentille

Mestiksessä pelaava Heinolan Kiekko (HeKi) vaihtaa nimensä Heinolan Peliitoiksi. Peliitat esiintyi Suomen kiekkokartalla viimeksi kaudella 1988-1989. Asiasta päätti viime viikolla perustettu Heinolan Edustuskiekon Tuki Oy, jonka toimitusjohtajaksi on valittu KHL:ssä pelaava maalivahti Karri Rämö.

urheilu
Karri Rämö.
Yle

Nimen muutokseen ei liity suurta dramatiikkaa. Nimen vaihdoksen koettiin sopivan hyvin yhteen osakeyhtiöksi muutoksen kanssa.

Nyt perustetun Heinolan Edustuskiekon Tuki Oy:n toimitusjohtajaksi valittiin heinolalaislähtöinen, KHL-seura Avangard Omskin maalivahti Karri Rämö. Rämö on tukenut joukkuetta jo aikaisempina vuosina, mutta nyt hän on halukas sitoutumaan heinolalaisen kiekkokulttuurin kehittämiseen Peliittojen toimitusjohtajana entistä enemmän.

Toimitusjohtaja Rämö ei kiekkoammattilaisena luonnollisestikaan pysty kiekkokauden aikana osallistumaan joukkueen jokapäiväisten asioiden hoitamiseen, mutta tehtäväkuvassa tämä otetaan huomioon.

- Ei tämä aivan harvinaista ole. Esimerkiksi joukkuekaverini Jaromir Jagr toimii kotikaupunkinsa Kladnon joukkueen toimitusjohtajana Tšekissä. Lähinnä tehtäviini kuuluu pelaaja-asioiden hoitaminen ja hyödynnän samalla suhteitani kiekkomaailmassa joukkueen hyväksi, Rämö mainitsee.

Peliittojen päävalmentajana jatkaa Janne Sinkkonen, apuvalmentajinaan Miikka Tölli ja Timo Keppo.

Lähteet: YLE Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat