Suora

  • Katowice Major CS:GO, The new legends' stage
  • Yhdistetty ja Parude
  • Hiihdon MM, Urheilustudio, Seefeld 20.2.
  • Hiihdon MM, avajaiset, Seefeld
  • Mr. Seefeld - jäljet lumessa
  • Kuinka nurkkapatriootteja suomenruotsalaiset ovat?

KHL-seura pestasi JYPin tähtivahdin

Itä-Euroopan jääkiekkoliiga KHL:n Nizhni Novgorodin Torpedo on tehnyt seuran verkkosivujen mukaan sopimuksen maalivahti Pekka Tuokkolan kanssa. Jyväskylän JYPiä viimeiset viisi kautta edustanut Tuokkola matkaa Venäjälle HIFK:n mestarivalmentaja Kari Jalosen kanssa.

urheilu
Turha koittaa, Pekka Tuokkola nappaa.
Tomi Hänninen

Tuokkola, 27, on torjunut SM-liigassa yhteensä 143 ottelussa torjuntaprosentilla 91,19. Tappara-kasvatti voitti viiden JYP-vuotensa aikana sekä Suomen mestaruuden että SM-pronssin.

SM-mitaliensa lisäksi Tuokkola voitti mestaruuskeväänä 2009 yhdessä Sinuhe Wallinheimon kanssa pudotuspelien parhaan pelaajan palkinnon.

- Edessä on ihan uusi haaste. Suomalaisvalmentaja joukkueessa on positiivinen tekijä ja helpottaa tietenkin kommunikointia, Tuokkola kertoi JYP:n tiedotteessa.

- Pekka Tuokkola sai hienon tarjouksen Venäjältä ja kun mekin saimme hyvän tarjouksen sopimuksemme purkamisesta, niin JYPinkin puolelta päätös oli lopulta helppo, JYP:n toimitusjohtaja Jukka Seppänen kommentoi.

- Meille jää riveihimme SM-liigan tämän kauden runkosarjan maalivahtitilaston ykkösmies Joni Myllykoski. Hänen varaansa on hyvä rakentaa tulevaa kautta,

Lähteet: YLE Urheilu

Suosittelemme

Tuoreimmat