Djurgården antoi potkut päävalmentajalleen

Jalkapallon Ruotsin pääsarjassa Allsvenskanissa pelaava Djurgården on erottanut päävalmentaja Lennart Wassin heikosti menneen alkukauden johdosta. Wassin tilalle pestattiin Magnus Pehrsson.

urheilu
YLE

Djurgårdenissa riveissä pelaa viisi suomalaista: Kasper Hämäläinen, Jani Lyyski, Joel Perovuo, Daniel Sjölund sekä Joona Toivio. Tukholmalaisjoukkue on aloittanut kautensa surkeasti. Kuudesta ottelusta joukkue on kerännyt ainoastaan yhden pisteen.

Wassin korvaavan Pehrssonin, 34, oli alun perin tarkoitus aloittaa seuran päävalmentajana vasta seuraavalla kaudella, mutta joukkueen heikot esitykset saivat seurajohdon reagoimaan aikaisemmin.

- Ensinnäkin haluamme antaa hänelle mahdollisuuden vaikuttaa tällä kaudella. Toinen syy on se, että halusimme Magnuksen saapuvan tarpeeksi ajoissa, jotta hän voi tehdä mahdollisia muutoksia joukkueeseen ennen kesän siirtoikkunaa, puheenjohtaja kertoi Dagens Nyheterille.

Djurgården on tällä hetkellä sarjan toiseksi viimeisenä ja Pehrssonin mukaan tilanne on hankala.

- Toivoin, että olisin voinut tulla tilanteeseen, joka olisi ollut toisenlainen. Tämä on hirveän huono alku tuloksellisesti, mutta minä pyrin edistämään tilannetta niin paljon kuin mahdollista, Pehrsson sanoi.

Lähteet: YLE Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat