Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Yksi päivä ei riittänyt - Kyröä kuullaan vielä perjantaina

Kari-Pekka Kyrön kuuleminen Helsingin käräjäoikeudessa jatkui torstaina iltapäivällä syyttäjän kysymyksillä, ja ääneen pääsivät myös syytettyjen asianajajat. Kaikkea ei ehditty käsitellä torstain aikana, joten Kyröä kuullaan oikeudessa vielä perjantaina.

urheilu
YLE

Syytettyjen asianajajista torstaina äänessä olivat Jari Räsäsen ja Jari Piiraisen edustajat. Piiraisen asianajaja Juha Kolu tiukkasi Kyrön näkemystä siihen, missä Piirainen asui Trondheimin MM-kisoissa vuonna 1997. Esitutkinnassa Kyrö sanoi, että Piirainen asui mieshiihtäjien talossa, nyt hän vastasi kysymyksiin:

- Missään muualla en Piiraista tavannut kuin miesten talossa, ja muutamia kertoja naisten talossa, Kyrö sanoi oikeudessa.

Piirainen itse sanoo, ettei hän ole asunut Suomen joukkueen talossa. Hän oli paikalla oikeudessa kuulemassa Kyrön kuulemista, mutta mitään uutta päivä ei Piiraisen mukaan tuonut.

Piirainen kiistää syytteet ja sanoo, ettei Kyrön syytöksissä ole mitään perää.

- Sisältöön en hirveästi halua mennä, mutta ei siinä mitään uutta esitutkintaan nähden ole. Kaikki on ollut julkisuudessa moneen kertaan, Piirainen sanoi torstain istuntopäivän jälkeen.

Piirainen ja kaikki muut syytetyt kiistävät syytteet. Perjantaina Kyröä kuullaan lisää, ja kysymyksiä esittävät Antti Leppävuoren ja Pekka Vähäsöyringin asianajajat.

Lähteet: YLE Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat