Suora

  • Veikkausliigan päätöskierros
  • Urheiluruutu
  • Huuhkajia ja panelistijuoruja
  • Huuhkajia ja panelistijuoruja
  • Urheiluruutu

Vesku Loiri oli valinnastaan ylpeä: Siinä oli tippa tulla linssiin

Suosittu kansantaiteilija Vesa-Matti Loiri oli yksi niistä artisteista, jonka Suomen jääkiekkomaajoukkue oli halunnut esiintyvät mestaruusjuhlissa. Loiri piti tätä suurena kunniana.

urheilu
Vesa-Matti Loiri
YLE

- Jääkiekko on hyvin lähellä sydäntäni, niin kuin jalkapallokin. Olen pelannut Töölöön Vesassa aikoinaan, joka muuttui myöhemmin Jokereiksi, Loiri kertoi omaa lajitaustaansa.

- Tämä on erittäin suuri kunnia olla täällä tänään. Minulla oli mahdollisuus katsoa jokainen matsi. Jännitin ja oli välillä ihan epätoivoinen olo, mutta kyllä he upeasti aina nousivat.

Loirin mielestä on useaan otteeseen toistettu fraasi, että Suomen joukkue pelasi omaa peliään, mutta se piti paikkansa.

- He saivat pelata omaa peliään rohkeasti. Vaikka kotona minulla, ja uskon, että aika monella muullakin, oli sellainen tunne, että nyt tämä oli tässä, niin sieltä vain noustiin. Se oli suurenmoinen juttu.

Loirin mielestä esiintyminen kymmentuhatpäiselle fanijoukolle esiintyminen oli juuri sopivan pelottava tilanne, mutta samalla ihana.

- Tällaisia haasteita kaipaa. Oli todella upeaa, kun minulle viime yönä soitettiin paikan päältä. Ei ollut hetkeäkään epäilystä, ettenkö vastaisi kyllä.

Se, että juuri Leijona-joukkue halusi Loirin paikan päälle esiintymään, oli hänelle iso asia. Hän myönsikin, että siinä oli tippa tulla linssiin.

- Olen hyvin ylpeä siitä. Oli kiva soittaa omalle bändille, että meillä olisi tällainen keikka, Loiri sanoi.

Lähteet: YLE Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat