Suora

  • Urheiluruutu

Koskenkorvan Juha Niemi hirmuvireessä

Koskenkorvan lyöjäjokeri Juha Niemi jatkoi hurjia tehojaan ja johdatti joukkueensa 1-0-kotivoittoon Hyvinkäästä miesten Superpesiksessä. Lyöjätilaston ykkösnimi löi kahta vaille kaikki Koskenkorvan juoksuista - yhteensä tehot 1+7. Kolmessa pelissä Niemellä on kasassa jo tehot 3+16.

urheilu
YLE

Voittajien pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki ei ollut tyytyväinen joukkueensa otteisiin:

- Emme olleet läheskään valmiita peliin. Karvas Vimpeli-tappio ehkä näkyi vielä pelin alussa. Voitto on kuitenkin aina voitto ja tyytyväinen olen kahteen pisteeseen.

Ensimmäinen jakso pelattiin tasan 5-5 Tahkon noustua viimeisen vuoron tasoittavalla kolmen juoksun takaa-ajomatkalta rinnalle.

Toisella jaksolla Koskenkorvan Juha Puhtimäki lahjoitti vieraille 1-0-johdon vapaalla. Niemi tasoitti kolmannessa vuorossa ja ratkaisi pelin iskemällä pallon viimeisen vuoron tasoittavalla vastustamattomasti yli Tahko-koppari Olli Lehtolan.

Tahkon pelinjohtaja Pasi Virtanen oli tappiosta huolimatta tyytyväinen.

- Jos vastassa oli sarjan musta hevonen, niin en ole kovin huolissani. Tasaista peliä ja kolmostilanteet menivät tasan. Toinen jakso tökkii sisäpelillisesti. Avausjakso olisi pitänyt pystyä kääntämään. Nousimme vielä 5-5 tilanteessa hienosti tasoihin ja mahdollisuudet kääntää jakso oli.

Tahkon miehistössä Miro Marttila löi kaksi ja Juha Korhonen vaihtoi luotettavasti.

Lähteet: YLE Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat