Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Mummojen supinat eivät hetkauta Piiraista

Hiihdon doping-oikeudenkäynnissä syytettynä oleva Jari Piirainen odottaa rauhallisin mielin käräjäoikeuden päätöstä, joka annetaan 30. kesäkuuta. Se ei hetkauta Piiraista, jos kaupassa mummot supisevat hänen olevan doping-komppanian päällikkö.

urheilu

Doping-oikeudenkäynti päättyi maanantaina syytettyjen ja STT:n loppulausuntoihin. Piirainen ja kaikki muut syytetyt kiistivät syytteet.

- Minulle on riittänyt se, että tiedän itse mitä olen tehnyt 90-luvulla. Mikä vielä tärkeämpää, niin tiedän mitä minä en ole tehnyt 90-luvulla, joihin vuosiin näiden tapahtumien väitetään liittyneen, Piirainen totesi.

- Siinä suhteessa on ollut ihan rauhaisa olo. Samalla tavalla vastaan median puheluihin tai haastatteluihin tai käyn Prismassa kuuntelemassa mummojen supinoita, että tuossa se doping-komppanian päällikkö menee. Se ei minua hetkauta suuntaan tai toiseen, hän jatkoi.

Piiraisen mukaan kyseessä on erittäin vakava syyte. Jos hänet tuomitaan törkeästä petoksesta, edessä on vankeustuomio. Siksi Piirainen on asiamiehensä kanssa valmistautunut juttuun huolellisesti ja kääntänyt omalta osaltaan kaikki kivet.

- Kyllähän tätä koko prosessia tietysti ilmankin voisi elää, mutta kun kerran tämä on käsiteltävä, niin käsiteltäköön loppuun, hän tiivisti.

- Jokainen totta kai pystyy vastaamaan tai vastaakin omista tekemisistään. Niin kuin tässäkin oikeudenkäynnissä jokainen omasta puolestaan on asiat sitten kertonut sillä tavalla, kun ne kunkin omasta mielestä ovat olleet tai eivät ole olleet.

Lähteet: YLE Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat