Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Williamsien unelmat murskaksi

Wimbledonin tennisturnauksen maanantai oli murheellinen päivä yhdysvaltalaisille Williamsin sisaruksille. Venus ja Serena Williams taipuivat neljännen kierroksen mittelöissään.

urheilu
Serena ja Venus Williams
YLE

Turnauksen viisinkertainen mestari Venus Williams kärsi tappion bulgarialaiselle Tsvetana Pironkovalle. Pironkova oli Venus Williamsia vahvempi erin 6-2, 6-3. Venus Williams oli sijoitettu 23:nneksi.

Pironkovan tuleva vastustaja puolivälierissä on tshekki Petra Kvitova, joka kaatoi belgialaisen Yanina Wickmayerin luvuin 6-0, 6-2.

Mestaruuttaan puolustanut USA:n Serena Williams putosi aiemmin päivällä jatkosta. Ranskalainen Marion Bartoli päihitti Serena Williamsin 6-3, 7-6 (8-6).

Serena Williams on voittanut neljä kertaa Wimbledonin turnauksen mestaruuden. Williams oli sijoitettu tämän vuoden turnauksessa seitsemänneksi. Marion Bartoli on sijoitettu turnauksessa yhdeksänneksi.

- Serenan kukistaminen oli suuri unelmani. Hän kuuluu tenniksen kautta aikojen parhaisiin pelaajiin. Ei ollut henkisesti helppo ottelu, mutta onnistuin kestämään paineet ja olen onnellinen, Bartoli tunnelmoi.

Bartolin vastustaja turnauksen puolivälierissä on saksalainen Sabine Lisicki, joka peittosi neljännellä kierroksella tshekin Petra Cetkovskan 7-6, 6-1.

Lähteet: YLE Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat