Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • DreamHack Masters Spring 2020

Valmentajavaihdos nosti Djurgårdenin suosta

Ruotsin Allsvenskanin suomalaisseura Djurgården oli vajonnut jo sarjan hännille, kunnes valmentajavaihdos toi joukkueen pelaamiselle uuden ilmeen.

urheilu
Yle

Djurgårdenin luotsi Lennart Wass sai lähteä tukholmalaisjoukkueen aloitettua kautensa umpisurkeasti. Magnus Pehrsson otti toukokuussa vetovastuun Djurgårdenista ja luotsi on saanutkin ryhmänsä pelin hyvin nopeasti uomiinsa, sillä kesäkuussa tukholmalaisjoukkue porhaltaa jo neljän pelin voittoputkessa.

- Valmentajavaihdos oli hyvä asia. Nyt kaikille on selvää miten haluamme pelata ja kaikki antavat kentällä itsestään täydet 100 prosenttia. Uusi pelitapa on otettu hyvin vastaan ja kaikki uskovat siihen. Nyt koko porukka puhaltaa yhteen hiileen ja olemme pelanneet todella hyvin, kertoo Djurgårdenin toppari Joona Toivio.

Toivio on joukkueensa tavoin erinomaisessa iskussa ja pelaa kovalla itseluottamuksella. Maalejakin on syntynyt kolmessa pelissä kaksi.

- Toinen tuli rankkarista, jonka sain vetää Sjölundin ollessa sivussa ja toinen komeasti puolittaisella saksipotkulla. Harvinaista herkkuahan nuo maalit ovat, joten ne maistuvat makealle. Nyt päästään vetämään vähän happea muutamilla vapaapäivillä ja ensi maanantaina pelit taas jatkuvat Helsingborgia vastaan, Toivio kertoo.

Lähteet: YLE Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat