Suora

  • Jääkiekkokierros
  • Salibandyliiga, naisten 1. loppuottelu SB Pro - PSS
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Entinen tennisässä tähyää olympialaisiin - laji vaihtunut

Entinen tenniksen olympiavoittaja sekä maailman ykköspelaaja Jevgeni Kafelnikov yrittää paluuta olympialaisiin. Tällä kertaa venäläisen lajina tosin on golf, jossa hän on voittanut maansa mestaruuden.

urheilu
EPA

Sydneyssä vuonna 2000 tenniksen olympiakultaa voittanut Kafelnikov on ottanut tavoitteekseen Rio de Janeiron vuoden 2016 olympialaiset, joissa golf jälleen on mukana lajivalikoimassa.

- Minulla on viisi vuotta aikaa Brasilian olympialaisiin. Aika on riittävän pitkä saavuttaakseni riittävän kovan tason, totesi kaksi tenniksen Grand Slamia voittanut venäläinen.

Mistään sunnuntaipelaajasta ei ole kyse, sillä hän on menestynyt kansallisissa kilpailuissa mainiosti.

- Tein tämän päätöksen voitettuani hiljattain Venäjän golfmestaruuden. Osoitin, että osaan pelata golfia. Ymmärrän toki, että minun täytyy paiskia töitä useita tunteja päivässä, jotta saavutan ammattilaisten tason. Mutta nykyään minulla on aikaa ja intohimoa siihen, ja nautin toden teolla golfista, 37-vuotias Kafelnikov toteaa.

Lähteet: YLE Urheilu - AFP

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat