Suora

  • Elävä arkisto esittää

Valioliigatulokas hankki Englannin maajoukkuemiehen

Jalkapallon Englannin Valioliigaan noussut Queens Park Rangers on vahvistanut rivejään Jay Bothroydilla. Viime kaudella maajoukkuedebyyttinsä tehnyt 28-vuotias hyökkääjä siirtyy lontoolaisseuraan ilmaisella siirrolla.

urheilu
www.qpr.co.uk

Paljon urallaan kiertänyt Bothroyd teki menneellä kaudella komeat 20 maalia Cardiffille. Kun nousu jäi seuralta haaveeksi, osapuolet eivät saaneet jatkosopimusta aikaiseksi, ja Bothroyd vapautui vapaille markkinoille.

Kolmen vuoden sopimuksen QPR:n kanssa sorvannut hyökkääjä odottaa innoissaan pelaamista maailman parhaana pidetyssä Valioliigassa.

- Haluan pelata maailman parhaita pelaajia vastaan. Sain esimakua siitä Englannin paidassa pelatessani. Toivottavasti pelaan hyvin QPR:ssä ja pääsen sitä kautta takaisin (maajoukkue)rinkiin, Bothroyd selvitti seuran verkkosivuilla.

- Puhuin managerimme (Neil Warnock) kanssa, ja hän kertoi, kuinka paljon hän halusi minut tänne. Hän sai minut vakuutettua siitä, että tämä on minulle oikea paikka. Hän kertoi tulevasta suunnastamme ja tavasta, jolla hän haluaa joukkueen pelaavan.

Lähteet: YLE Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat