Suora

  • Katowice Minor CS:GO
  • Urheiluruutu
  • Mäkihypyn MC: Zao, naisten kilpailu

Batista saa jatkaa Argentiinan luotsina

Argentiinan jalkapalloliiton edustaja on ilmoittanut, että Sergio Batistan paikka Argentiinan maajoukkueen päävalmentajana ei ole uhattuna, vaikka maa ei selviytynyt puolivälieriä pitemmälle isännöimässäään Etelä-Amerikan mestaruusturnauksessa.

urheilu
YLE

Argentiina hävisi Copa American puolivälierissä Uruguaylle rangaistuspotukilpailussa. Joukkueen otteet läpi turnauksen olivat aneemisia, ja Batista on saanut osakseen kovaa kritiikkiä Argentiinassa.

Argentiinan liiton edustaja kertoi kuitenkin varhain tiistaina Suomen aikaa, että liitto luottaa edelleen Batistaan.

- Tylyjä muutoksia ei ole luvassa. Emme koskaan ole aikoneetkaan turvautua sellaisiin, kertoi maajoukkueasioiden varajohtaja Humberto Grondona, jonka isä Julio on Argentiinan jalkapalloliiton presidentti.

Grondona myönsi, että Copa ei mennyt ihan putkeen, mutta painotti, että nyt on tärkeintä keskittyä tuleviin haasteisiin - Batistan alaisuudessa.

- Urheilullisessa mielessä Copa ei ollut kovin hyvä, mutta edessämme on tärkeät karsinnat vuoden 2014 MM-kisoihin. Batistan on osattava nähdä, ketkä pelaajat ovat hänelle hyödyllisiä, Grondona huomautti viitaten Batistan peluutustapaan.

Batistaa kritisoitiin Copan aikana muun muassa siitä, että hän ei näyttänyt osaavan päättää, mikä on Argentiinan paras kokoonpano.

Lähteet: YLE Urheilu - AFP

Suosittelemme

Tuoreimmat