Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Hokki kiinnitti Kärppä-hyökkääjän

Jääkiekon Mestis-seura Kajaanin Hokki on tehnyt pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Veikko Karppisen kanssa. Karppinen, 25, on edustanut viimeiset viisi kautta SM-liigassa Oulun Kärppiä.

urheilu
 teki torstaina kauden avausmaalinsa.
YLE

Kajaanissa syntynyt Karppinen siirtyy kotikaupunkiinsa ilman liigapykälää.

- Se kertoo siitä, että Veikko haluaa sitoutua Hokki-joukkueeseen ja todella tehdä paluun Kajaaniin. Kyllähän hänen menestys, mestaruudet ja mitalit tekevät tästä pelurista sellaisen hankinnan joukkueeseen, että se varmasti herättää joukkuetta, ja myös ihmisiä joukkueen ympärillä, painotti valmentaja Petri Mattila Hokkin tiedotteessa.

Karppinen juhli Kärppä-paidassa kahdesti Suomen mestaruutta sekä kerran SM-hopeaa.

- Veikosta haetaan ratkaisupelaajaa kahteen kärkikenttään. Hän pystyy hyökkäämään keskellä ja laidassa, ja on monipuolinen pelaaja. Oman jatkonsakin kannalta Veikon on päästävä pelipaikalle, jossa on tuloksentekopainetta ja -vastuuta, että hän pääsee kaivamaan itsestään sen osaaminen joka hänellä aikoinaan oli esimerkiksi Kärppien A-nuorissa pelatessaan, Mattila kertoi.

Karppinen on pelannut urallaan yhteensä 230 liigaottelua, joissa 184-senttinen sentteri on kerännyt 10+22=32 tehopistettä.

Lähteet: YLE Urheilu

Suosittelemme

Tuoreimmat