Rory McIlroy loukkasi ranteensa

Golf-kauden viimeinen major-turnauksen, PGA:n mestaruusturnauksen avauskierros oli isäntämaa Yhdysvaltojen juhlaa. Suurin ennakkosuosikki Rory McIlroy loukkasi oikeaa kättään heti kierroksen alussa, ja US Open -voittaja joutui pelaamaan vahvan ranneteippauksen kanssa.

Kuva: EPA

McIlroy loukkasi oikean ranteensa heti kierroksena alussa. US Open -voittaja joutui väylän ulkopuolelle pidemmälle ruohikolle ja loukkasi kätensä, kun maila irtosi hänen kädestään kesken lyönnin. McIlroy laittoi jäitä ranteeseensa, mutta pystyi jatkamaan kierrosta.

McIlroyn epäonnen väylä (kolmas) tuotti bogeyn, mutta suurin voittajasuosikki korjasi erheensä lyömällä birdiet viidennellä ja kuudennella reiällä. McIlroy poukkoili loppukierroksensa kolmella bogeylla ja kahdella parilla, joten hän pääsee toiseen päivään ihannetuloksesta.

Kun muutama pelaaja oli vielä kentällä, neljää kärkisijaa miehittivät Yhdysvaltojen lipun alla pelaavat pelaajat Steve Strickerin (-7) johdolla. Jerry Kelly on jäänyt Strickeristä kaksi, Shaun Micheel kolme ja Scott Verplank neljä lyöntiä.