Suora

  • Ski Tour, naisten 38 km
  • Mäkihypyn miesten karsinta, Rasnov
  • Mäkihypyn miesten karsinta, Rasnov
  • Assembly Winter 2020: CS:GO -turnauksen lohkovaihe, torstai
  • "Astmaanhan voi kuolla" - Eevi Bengs joutuu jatkuvasti työstämään suurinta pelkoaan
  • Ski Tour, miesten 38 km
  • "Haluan, että elämäni on kuin täyteläinen single malt-viski": Olympiatoivo Anni Vuohijoki on diplomi-insinööri, lääkäriopiskelija ja yksityisyrittäjä - eikä suostu tekemään kompromisseja
  • Pariviesti, Anterselva

Cescin siirto FC Barcelonaan varmistui

FC Barcelona on ilmoittanut, että sopimus Cesc Fabregasin kanssa on nyt valmis. Sopimuksen pituus on viisi vuotta. Euroopan jalkapallojättiläiset Barcelona ja Arsenal pääsivät sopuun keskikenttäpelaajan siirrosta jo sunnuntaina. Siirto lyötiin lukkoon maanantaina lääkärintarkastuksen jälkeen.

urheilu
Cesc Fabregas.
YLE

Espanjalaisraporttien mukaan siirtosumma on noin 40 miljoonaa euroa. FC Barcelonan mukaan Cescin sopimuksen ulosostohinta on 200 miljoonaa euroa.

Cesc Fabregas on ollut Barcelonan kiikarissa jo useana kesänä, mutta tänä kesänä siirto on ollut tapetilla tiuhaan. Siirron sinettiä on odotettu kuukausikaupalla.

- Olemme olleet koko ajan Cescin lähtöä vastaan, ja olemme yhä. Ymmärrämme kuitenkin hänen halunsa siirtyä kotikaupunkinsa joukkueeseen, ja olemme siksi hyväksyneet Barcelonan tarjouksen. Kiitämme Cesciä palveluksistaan Arsenalille, ja toivotamme hänelle onnellista tulevaisuutta, Arsenal-manageri Arsene Wenger totesi seuransa verkkosivuilla.

Cesc siirtyi aikanaan Arsenaliin 16-vuotiaana juuri Barcelonasta vuonna 2003. Fabregas ehti pelata kahdeksan vuoden aikana 303 ottelua lontoolaisseuran paidassa. Näissä syntyi 57 maalia.

Valioliigan mestaruuden kaudella 2003-2004 voittaneesta Fabregasista tehtiin Arsenalin kapteeni marraskuussa 2008. Espanjan paidassa hän on voittanut sekä Euroopan mestaruuden että maailmanmestaruuden.

Lähteet: YLE Urheilu - AP - Reuters

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat