Suora

  • Rallin MM, mahtava rallikausi 2018
  • Urheilustudio
  • Cortina d'Ampezzo, naisten syöksylasku

Päätös varmistui: Ruuskanen MM-kisoihin

Keihäänheittäjä Antti Ruuskanen on valittu Suomen MM-joukkueeseen Sampo Lehtolan tilalle. Suomen Urheiluliiton hallituksen puheenjohtaja Antti Pihlakoski toivoo Lehtolan jäävän joukkueen varamieheksi Daeguun.

urheilu

- Urheilun oikeusturvalautakunta käsitteli päätöksen, ja sen pohjalta teimme päätöksen vaihtaa Antti Ruuskasen Sampo Lehtolan tilalle. Nyt haluamme puhaltaa pelin poikki, ja menemme näillä valinnoilla eteenpäin, Pihlakoski kertoo.

Pihlakosken mukaan Etelä-Koreassa joukkueen mukana ollut Lehtola on koko pyörityksestä ymmärrettävän hämillään.

- Olen keskustellut hänen kanssaan, ja hän on pikkuisen hölmistyneenä, mutta hän on ottanut asian sinänsä ihan asiallisesti. Toivomme hänen jäävän joukkueen varamieheksi karsintoihin saakka, sittenhän varamiestä ei tarvitakaan, Pihlakoski kommentoi.

Joukkueeseen nostettu Ruuskanen lentää Etelä-Koreaan pikapuoliin, ja hänelle jää viikko aikaa totutella ilmastoon ja aikaeroon. Pihlakoski kertoo, ettei Ruuskasta kohtaa ole mitään kaunoja.

- Omasta puolestani Ruuskanen on äärimmäisen tervetullut. Tässä on koko ajan ollut kyse asioista. Tästä draamastahan puuttuu enää se, että Ruuskanen vie keihäskultaa, Pihlakoski naurahtaa.

Lähteet: YLE Urheilu

Suosittelemme

Tuoreimmat