Suora

  • Sykähdyttävin urheiluhetki
  • Saalbach-Hinterglemm, miesten suurpujottelu
  • Alppihiihdon MC: Saalbach-Hinterglemm
  • Saalbach-Hinterglemm, miesten suurpujottelu
  • Alppihiihdon MC: Saalbach-Hinterglemm

Velat johtivat Hongan sulkemiseen liigasta

YLE Urheilun tietojen mukaan Espoon Honka ei saanut Korisliigan liigalisenssiä velkojensa vuoksi. Espoon Honka ry:llä oli runsaasti velkoja, joista noin 75 000 euroa oli kertynyt veroista.

urheilu

Koripalloliitto tiedotti perjantaina, ettei Espoon Hongalle myönetty liigalisenssiä kaudelle 2011-12. Honka-leirissä tiedot otettiin vastaan pettyneinä, eikä kommentteja julkisuuteen juurikaan herunut.

Espoon Hongan toimisto vaikuttaa tyhjentyneen rivakasti. Seuran manageri Sampsa Rekonen on jättänyt tehtävänsä ja myös puheenjohtaja Pertti Myllymäki erosi seuran palveluksesta elokuun alussa. Myös joukkueen kokoonpanon rivit harvenivat kesän aikana, ja sopimuspelaajia oli vain nimeksi.

Espoon Hongalla oli viime kaudella kokoonpanossaan 13 pelaajaa, joista ainakin kaksi on ilmoittanut hakevansa palkkasaataviaan palkkaturvasta.

Vielä heinäkuussa espoolaisseura vakuutti taloutensa olevan kunnossa ja ilmoitti osallistuvansa myös alkavalla kaudella kotimaan liigan ohella itäeurooppalaisten huippujoukkueiden VTB-liigaan.

Lähteet: YLE Urheilu

Suosittelemme

Tuoreimmat