Suora

 • Monza, EK 8 - live
 • Monza, EK 8 - live
 • Kuinka yhdistää urheilu ja opiskelu? Maajoukkueuimari Fanny Teijonsalo valitsi USA:n ja koki autoritäärisen valmennuskulttuurin, mutta myös vahvan joukkuehengen
 • "Polte sisälläni ei ole sammunut": Mari Eder on lopettanut mielessään monta kertaa, mutta joka kerta noussut takaisin jaloilleen

Bolt ja Jamaika maailmanennätykseen

Jamaikan pikaviestijoukkue voitti 4 x 100 metrin maailmanmestaruuden maailmanennätysajalla 37,04. Jamaikan joukkueessa juoksivat Nesta Carter, Michael Frater, Yohan Blake ja Usain Bolt.

urheilu
Lamaican juoksijat ME-tuloksen äärellä.
YLE

Jamaika vei mestaruuden ylivoimaisesti, kun toisena viimeiseen vaihtoon tullut USA kompuroi vaihdossa. Kolmannen osuuden juossut Darvis Patton kolautti olkapäänsä viereisellä radalla juosseeseen brittijuoksijaan ja ankkuriosuudelle lähtenyt Walter Dix ei saanut kapulaa itselleen.

Ranskan joukkue, jossa juoksivat Teddy Tinmar, Christophe Lemaitre, Yannick Lesourd ja Jimmy Vicaut, ylsi MM-hopealle ajalla 38,20. Saint Kitts ja Nevis (Jason Rogers, Kim Collins, Antoine Adams, Brijesh Lawrence) vei pronssiset mitalit tuloksella 38,49.

MIESTEN 4 X 100 METRIÄ, LOPPUTULOKSET

 1. Jamaika 37,04 ME
  1. Ranska 38,20
  2. St. Kitts ja Nevis 38,49
  3. Puola 38,50
  4. Italia 38,96
  5. Trinidad ja Tobago 39,01
  Iso-Britannia DNFUSA DNF

Lähteet: YLE Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat