Suora

  • Suunnistuksen MM, viestit
  • Koripallomaaottelu Liettua - Venäjä
  • Suunnistuksen MM, viestit
  • Urheiluruutu
  • Hampaanjäljet

JYPin ja Risto Dufvan tiet eroavat!

Jääkiekon SM-liigan runkosarjan kolme kertaa peräjälkeen voittanut JYP ja päävalmentaja Risto Dufva ovat purkaneet valmentajasopimuksensa. JYPin ja Risto Dufvan päävalmentajasopimus olisi kestänyt kolme seuraavaa kautta, kevääseen 2014 asti.

urheilu

- JYPin puolesta olen pahoillani, että tähän päädyttiin pitkän prosessin seurauksena, koska emme enää yhdessä pystyneet rakentamaan riittäviä edellytyksiä toimivalle yhteistyölle, sanoo JYPin toimitusjohtaja Jukka Seppänen.

- Nyt tapahtunut ei kuitenkaan poista palaakaan siitä yhteisestä hyvästä, mitä nämä reilut neljä Risto Dufvan JYP-päävalmentajavuotta ovat tuottaneet. Dufvan valmentajakaudella JYP nousi mestaruuteen, sai pronssia ja lisäksi voitti kolme kertaa SM-liigan runkosarjan. Hän nosti nyky-JYPin voittavaksi joukkueeksi

Ennen JYPiä menestyksellisesti Jukureita Mestiksessä luotsannut ja vuosikausia myös maajoukkueen valmennusjohdossa vaikuttanut Dufva kommentoi sopimuksen purkamista kirjallisin kääntein.

- Lainaan Mika Waltaria lähtiessäni kuten tullessanikin JYPiin: "Ruukku käy kaivolla, kunnes särkyy!"

JYPin uudesta päävalmentajavalinnasta ei ole vielä tietoa. Viime kaudella neljänneksi sijoittuneiden jyväskyläläisten seuraava peli on ohjelmassa keskiviikkona, kun Blues saapuu sen vieraaksi.

Lähteet: YLE Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat