Olympiakisat laajemmin kuin koskaan Ylen kanavilla

Yle tarjoaa Lontoon olympialaiset laajemmin kuin koskaan. Televisiossa tulee kahdelta kanavalta yhteensä 450 tuntia olympialähetystä. Internetin kautta voi katsoa kaikki Ylen lähetykset, usean eurooppalaisen tv-yhtiön lähetykset sekä 12:a eri lajilähetystä. Olympiaradio kuuluu päivittäin YLE Puheessa aamupäivästä puoleen yöhän.

urheilu
Robert Portman Lontoon olympialaisten uintikeskuksessa.
YLE / Anssi Nyberg

Lontoon kesäolympialaiset alkavat 27. heinäkuuta. Televisiossa kisat näkyvät TV2:ssa ja FST5-kanavalla.

Aikaero Lontoon ja Suomen välillä on kaksi tuntia, mikä tarkoittaa sitä, että kilpailupäivät Suomen aikaa pyörähtävät käyntiin aamupäivällä noin kello 11 ja loppuvat puolenyön jälkeen

YLE TV2:n lähetykset Lontoon kisoista ovat nähtävissä myös HD- eli teräväpiirtomuodossa.

Radiossa voit seurata olympiakisoja YLE Puheen Olympiaradion välityksellä. Lähetystä suoraan Lontoosta tulee 200 tuntia. Olympiaradiota voit kuunnella internetin kautta ympäri maailman.

- Tarjoamme Lontoon kisoista suomalaisyleisölle ennenäkemättömän paljon sisältöä niin televisiossa, radiossa kuin internetissä. Välitämme tietenkin kaikki suomalaisten suoritukset kisapaikoilta mutta myös hyvin laajan kattauksen muita olympialaisten huippuhetkiä, kertoo Ylen olympiaprojektin tuottaja Robert Portman.

- Näissä kisoissa tulemme tekemään läheistä yhteistyötä muiden pohjoismaisten yleisradioyhtiöiden kanssa ja toiveena on kertoa hieman laajemmin rakkaiden vihollistemme olympiatunnelmista, Portman jatkaa.

Videolähetykset internetissä

Internetissä kisoja seurataan tiivisti ympäri vuorokauden. Tulokset, jutut, blogit ja videot löytyvät osoitteesta yle.fi/urheilu.

Lontoon teemasivut ovat käytössäsi jo nyt, sekä koko olympiakisojen ajan.

Internetin kautta voit Euroopan alueella katsoa ja kuunnella YLEn kisalähetyksiä suomen- ja ruotsinkielisellä selostuksella. Euroopan ulkopuolelle ei internetlähetyksiin ole oikeuksia.

Netissä sinulla on mahdollisuus katsoa kisoja myös muiden eurooppalaisten yhtiöiden kautta. Lisäksi lajikohtaisia suoria lähetyksiä voit seurata internetin välityksellä, mutta ilman selostuksia. Osoitteet näihin linkkeihin tulevat YLE Urheilun internetsivuille.

- Olympialaiset ovat urheiluvuoden ehdoton kohokohta ja me Ylellä teemme kaikkemme välittääksemme sen ainutlaatuisen tunnelman kotimaahan, lupaa Portman.

Lontoon olympialaisten ohjelma

Lähteet: YLE Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat