Pulkkinen-Granlund iskussa - Nuoret löivät Venäjän

Teemu Pulkkinen ja Markus Granlund ottivat roolia alle 20-vuotiaiden maajoukkueturnauksen ottelussa Venäjää vastaan, kun Suomi otti vahvan esityksen jälkeen 3-1-voiton. Pulkkinen summasi tehot 1+2, Granlund 1+1.

urheilu
SM-liiga

Ensimmäinen erä Pietarsaaressa oli Suomen hallintaa ja raamikas Blues-pakki Jani Hakanpää iski Pulkkisen syötöstä 1-0-maalin ajassa 5.51. Osuma syntyi ylivoimalla.

Toisen erän alkuun Pulkkinen iski Pikkuleijonien toisen osuman Granlundin syötöstä ja erän puolivälissä duo toimi toisin päin: Pulkkinen tarjoili ja Granlund iski ylivoimalla tilanteeksi jo 3-0.

Semjon Zherebtsov iski kolmannen erän alussa Venäjän 1-3-kavennuksen, mutta enempää Ville Kolppanen ei suostunut selkänsä taakse päästämään. Suomi aloitti näin vuodenvaihteen MM-kisoihin valmistavan turnauksen väkevästi.

Pulkkisen ja Granlundin ohella yksi ottelun hahmoista oli myös Kärppien puolustaja Ville Pokka, joka merkautti tehot 0+2.

Molemmilta puuttuivat hehkutetuimmat tähdet riveistään. Mikael Granlund ja Jevgeni Kuznetsov olivat aikuisten maajoukkueiden mukana Helsingissä.

Päivän toisessa ottelussa Ruotsi kaatoi Tshekin 4-2. Tehot 1+2 keränneen Max Fribergin ohella Tre Kronorin yksi hahmoista oli Jokereissa pelaava John Klinberg, joka kokosi pisteet 1+1.

Perjantaina Suomi kohtaa turnauksessa Tshekin.

Lähteet: YLE Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat