Suora

  • Rakkauden ja särkyneiden unelmien korut
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Ruumis matkalaukussa

Naisten telinevoimistelussa jatkokarsintapaikka

Kansainvälinen Voimisteluliitto FIG julkaisi tänään osallistujalistan Lontoon olympialaisten toiseen karsintakilpailuun. Suomi nousi tälle listalle Annika Urvikon MM-kilpailujen sijoituksen perusteella, ja saavutti maapaikan jatkokarsintaan.

urheilu
Annika Urvikko. (Arkistokuva)YLE

- Tokion MM-kilpailuihin asettamamme tavoite täyttyi, ja nyt tavoittelemme vahvasti olympiapaikkaa, kommentoi naisten telinevoimistelun lajipäällikkö Satu Murtonen uutista tyytyväisenä.

Ykkösnimenä kilpailuun ollaan lähettämässä Annika Urvikko.

- Nyt on ensimmäinen etappi suoritettu ja seuraava on edessä. Tahti on nyt todella tiivis ja leireilemme paljon. Joululomaa on ohjelmassa vain kaksi päivää. Kilpailusarjoihin täytyy saada varmuutta ja puhtautta, kertoo Urvikko iloisena.

- Kilpaillakseen Lontoossa Annikan on oltava terveenä ja hyvässä kilpailukunnossa. Koska kyseessä on maa- eikä henkilökohtainen paikka, niin Suomella on mahdollisuus lähettää tilalle toinen MM-kilpailuihin osallistunut voimistelija, jos tarvetta tulisi. Toivottavasti tähän ei kuitenkaan ole tarvetta, vaan Annika pystyy valmistautumaan mahdollisimman hyvin uransa tähän asti tärkeimpään kilpailuunsa, kertoo Murtonen.

Tällä varanaisten listalla ovat kilpailumenestyksen mukaisessa järjestyksessä Rosanna Ojala ja Reeta Pietilä.

Lontoon karsintakilpailu käydään North Greenwich Areenalla 10.–18.1.2012. Naisten kilpailu on ohjelmassa 11.1.2012.

Lähteet: YLE Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat