Suora

  • "Äiti, anna mä menen": Mikael Hagelstam muutti 13-vuotiaana ulkomaille tanssin vuoksi eikä välitä, kun virolaisvalmentajat huutavat hänen tuhlaavan vanhempiensa rahoja
  • Urheiluruutu

Hiihtoliiton johto myöntää dopingkäryn

Hiihtoliiton puheenjohtaja Matti Sundberg myöntää YLE Urheilulle, että yksi maajoukkuetason mieshiihtäjä on antanut positiivisen dopingnäytteen. Sundberg ei vielä tässä vaiheessa tiedä urheilijan nimeä.

urheilu

YLE Urheilun tietojen mukaan kyseessä on Juha Lallukka.

- En voi kommentoida asiaa mitenkään muuten, kuin että olen kuullut yhden urheilijan olevan tällaisessa tutkimusprosessissa, Sundberg kertoi YLE Urheilulle puhelimitse Dublinista.

- Olen saanut vihjeen, että tällainen prosessi on käynnissä. Asia on nyt aika lailla tämän urheilijan varassa. Toivottavasti asiat nyt selviävät, Sundberg jatkoi.

Sundberg vakuutti, että hänellä ei ole tietoa urheilijan nimestä. Tiedon dopingepäilystä hän sai vasta viikonlopun aikana.

- Sain tiedon vasta aika hiljan, viime päivinä. Asia on yllättänyt täysin Hiihtoliiton. Säännöt sanovat, että meillä ei ole mahdollisuutta tai lupaa kommentoida keskeneräistä asiaa, Sundberg päätti.

Lähteet: YLE Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat