Suora

  • Katowice Minor CS:GO
  • Supercoppa Juventus - Milan
  • Jalkapallon Italian cup, Supercoppa Juventus - Milan
  • Urheiluruutu

Pikkarainen ui jälleen hurjan SE:n

Uimari Emilia Pikkaraisen jatkoi hurjaa ennätyskevättään uimalla Espoossa 200 metrin perhosuinnin uuden Suomen ennätyksen. Uusi ennätys 2.12,94 on yli 2,5 sekuntia parempi kuin Eva Lehtosen maaliskuussa uima vanha ennätys.

urheilu

Vantaan Vesikoita edustava Pikkarainen ui ennätyksen Espoon kansainvälisissä pitkän radan kilpailuissa. Pikkaraisen nimissä on nyt kaikki pitkän radan perhosuinti-SE:t sekä 200 metrin perhosuinnin SE lyhyellä radalla.

Pikkaraisen kova tuloskunto tässä vaiheessa kautta on uimarin mukaan uuden harjoitusinnon seurausta. 16-vuotias Pikkarainen oli mukana Pekingin olympialaisissa, ja menestyksen sijasta sieltä tuli tuomisina valtaisa lisämotivaatio treenaamiseen.

- Sain tosi paljon treeni-intoa Kiinasta ja olen vain jaksanut harjoitella koko ajan tosi kovaa. Olympialaiset oli ihan ikimuistoinen kokemus kun näki kaikki ne uimarit, joita ihailee. Siitä sai tsemppiä lisää.

Pikkaraisen katse on tiukasti heinä-elokuussa uitavissa Rooman MM-kisoissa. Matkalla kisakalenterista löytyy Suomi-Viro-ottelu sekä Mare Nostrum-kiertueen kilpailut Barcelonassa ja Cannesissa. Ennen 19. heinäkuuta käynnistyviä MM-uinteja on ohjelmassa vielä lisäksi SM-uinnit. Rooman MM-kilpailuihin Pikkarainen lähtee kovasta nykykunnostaan huolimatta varsin maltillisin tavoittein.

- Lähden parantamaan omia ennätyksiä ja sitten katsotaan miten niillä sijoittuu.

Lähteet: YLE

Suosittelemme

Tuoreimmat