O-P Karjalainen heitti kotikylässä kauden kärkituloksen

Olli-Pekka Karjalainen heitti moukarissa kauden parhaan kaarensa Töysässä. Suomen lajikomeetta kohensi omissa nimissä ollutta tämän kauden parastaan yli metrillä. Tulos 78,64 syntyi kaiken lisäksi tihkusateessa ja märässä ringissä.

Karjalaisen kesän paras noteeraus oli ennen maanantain kilpailua 77,32. Uudelle metriluvulle pääseminen lämmitti mieltä - kuten myös se, että hän onnistui entisen kotikatsomonsa edessä mukavasti.

- Oli hieman viileää, mutta toisaalta pieni vesisade tekee moukarimiehille pelkästään hyvää, Karjalainen virnisti.

A-rajan ylitys maistui mukavalta, vaikka O-P on jo valittukin Berliinin MM-kisoihin. - Töysässä on aina mukava piipahtaa. Täällä on aina hyvässä kunnossa oleva rinki - oikea kotirinki, maiskutteli Karjalainen hyvin sujunutta kilpailua.

Suomalainen jässikkä on aikataulussa ja lähestyy pikkuhiljaa sekä kellontarkasti 80 metrin rajapyykkiä, jonka on kuluvalla kaudella ylittänyt vain neljä moukarimiestä. Karjalainen nousi miesten moukarinheiton maailmantilastossa 11. sijalla.

 

Merja Korpela voitti naisten moukarinheiton tuloksella 65,23. Robert Häggblom voitti miesten kuulantyönnön tuloksella 18,32.