Suora

  • StarCraft 2: talviturnaus
  • Joukkuefinaalit
  • Takaisin maalle! Perttu Hyvärinen hiihtää arvokisamitaleista ladulla, mutta tulevaisuuden unelmat löytyvät pellolta ja metsästä
  • Yhdistetyn MC: Ruka, mäkiosuus, selostamaton

Kiira Korpi hyvissä asemissa Oberstdorfissa

Kiira Korpi on lyhytohjelman jälkeen toisena Nebelhorn Trophyssa Oberstdorfissa. Korpi saavutti pisteet58,34, jotka jäävät vain vähän hänen lyhytohjelman ennätyspisteistään 60,58.

urheilu

Korven uusi lyhytohjelma onnistui suunnitelmien mukaisesti. Hyppy-yhdistelmä kolmoislutz-kaksoistulppi ja kaksoisaksel sujuivat ongelmitta. Myös soolohyppy kolmoisritti onnistui, vaikka alastulo jäikin hiukan paikoilleen. Uusi lyhytohjelma, Ikuko Kawain Caravan ehti jo tuoreeltaan saada positiivisen vastaanoton koreografiaa, musiikkia ja pukua myöten.

Toisin kuin viime kaudella, Korpi on saanut valmistautua uuteen kauteen terveenä. Vuosi sitten tamperelainen kärsi jalkojen ylirasitustilasta, joka esti täysipainoisen harjoittelun ja kilpailemisen monen kuukauden ajan.

- Lyhytohjelman kokonaisuus oli hyvä ja olen ohjelmaan todella tyytyväinen. Oli mahtava päästä aloittamaan kausi täällä. Kaikki on sujunut niin paljon paremmin verrattuna viime vuoteen, Korpi iloitsi.

Maaret Siromaan suojatti luisteli koko kilpailun ensimmäisenä, joka tarkoitti ylösnousua ennen aamuviittä ja harjoituksia kello 6.00. Tamperelainen oli jo täydessä kilpailuvauhdissa klo 8.30.

- Olihan sekin (varhainen kilpailuaika) kokemus, vaikka olinkin jo hyvin hereillä ja ihan terävänä kilpailun alkaessa, Korpi sanoi.

Kilpailua johtaa Yhdysvaltojen Alissa Czisny pistein 60,38. Kolmantena on Unkarin Julia Sebestyen 53,68.

Lähde: Taitoluisteluliiton tiedotus

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat