Suora

  • Dota 2: The International
  • Este- ja kouluratsastuksen EM: Esteratsastus
  • Este- ja kouluratsastuksen EM: Esteratsastus
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Norjalaishiihtäjät repäisivät jälleen

Norjan maastohiihtäjät räväyttivät jälleen Norjan hiihtoliiton järjestämässä kauden avausinfossa Beitostölenissä. Naishiihtäjät ja miessprintterit pitivät oman show'nsa, kun taas Petter Northug varasti kaiken huomion normaalimatkojen hiihtäjien osuudessa.

urheilu

Aikaisempina vuosina Norjan naishiihtäjät ovat herättäneet huomiota ja pahennusta esiintymällä lehdistötilaisuudessa venäläisinä ilotyttöinä, mutta tänä vuonna naiset turvautuivat 80-luvun muotiin ja itse sävellettyyn lauluun. Myös miessprintterit osallistuivat lystinpitoon esittämällä oman tanssiesityksensä.

Normaalimatkojen hiihtäjien tilasiuudessa Petter Northug varasti show'n imitoimalla norjalaisen aamu-tv-ohjelman "Frokost-TV:n" juontajaa Nils Gunnar Lietä. Northug sai inspiraation imitaatioonsa norjalaisesta komediaohjelmasta, jossa näyttelijä parodioi sekä häntä että Gunnar Lietä.

Northug haastatteli "studiossaan" Odd-Björn Hjelmesetiä, Eldar Rönningiä ja valmentaja Morten Djupvikiä, joilla oli suuria vaikeuksia pitää pokkaa ja vastata Northugin kysymyksiin.

Lähteet: langrenn.com, vg.no

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat