Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Chelsea selittelee John Terryn tempausta

Valioliigajoukkue Chelsean kapteeniin John Terryyn liitetty tapahtumasarja on herättänyt suurta huomiota Englannissa. Sensaatiolehti News of the World sai 10 000 punnalla ostettua yksityiskierroksen Chelsean pyhimpiin harjoitus- ja taustatilohin, joihin ei ulkopuolisilla pitäisi olla mitään asiaa. Chelsea tukee nyt Terrya, mutta myöntää "turvatarkastusten tiukennustarpeen."

urheilu

John Terry ja mustan pörssin lippujen kaupittelijana tunnettu Tony Bruce kauppasivat harjoituskeskukseen pääsyä, mutta kohdalle osui tavalliseksi asiakkaaksi tekeytynyt toimittaja, joka kuvasi reissun harjoituskeskukseen.

Terryn saamiksi väitetyistä rahoista suurin osa olisi päätynyt hyväntekeväisyyteen, mutta silti Terry korosti, että kierroksen tulisi pysyä salaisuutena.

Joukkueen edustaja sanoi lausunnossa, etteivät he usko Terryn syyllistyneen mihinkään väärään.

- Päinvastoin mitä median raportointi ja julkaistu video väittävät, seura on varma, ettei Terry missään vaiheessa pyytänyt tai saanut rahaa vierailusta harjoituskeskukseen, annetussa lausunnossa sanottiin.

Myös Chelsean valmentaja Carlo Ancelotti tukee omiaan ja ei ainakaan julkisuudessa suostu myöntämään tarinaa täysin todeksi.

- Tämä ei ole oikein. Tämä ei ole totta.

- Seuralla, minulla ja pelaajilla on paljon luottoa John Terrya kohtaan ja John Terry ei ole tehnyt mitään väärää, Ancelotti sanoi BBC:n mukaan.

Nyt saarivaltakunnan lehdistö kuhisee siitä, onko Englannin maajoukkueen kapteenin uskottavuus kokonaan vaakalaudalla.

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat