Suora

  • Uimahyppyjen MM, miesten 3 m:n alkukilpailut
  • Uimahyppyjen MM, miesten 3 m:n välierät
  • Uimahyppyjen MM, naisten 10 m:n loppukilpailu
  • Uimahyppyjen MM-kilpailut 17.7.

Vuorinen toivottaa Karalahden tervetulleeksi liigaan

Hovioikeuden päätös pitää Jere Karalahden vankeustuomio ehdollisena merkitsee sitä, että Karalahti voi pelata ensi kaudella jääkiekon SM-liigassa. Liigan toimitusjohtaja Jukka-Pekka Vuorinen vahvisti asian YLE Urheilulle.

urheilu

- Lähtökohta on, että jos siviilissä töppäillään, niin siviilissä myös kärsitään. Jos kyse ei ole mistään antidopingrikkomuksesta, tuomiot eivät koske urheilupuolta, Vuorinen kommentoi.

Karalahden värikkään taustan takia hänet mahdollisesti hankkiva SM-liigaseura joutuu miettimään, minkälaisia reaktioita Karalahden tulo herättäisi maksavassa yleisössä ja sponsoripuolella.

- Työnantaja, joka on tekemässä sopimusta Karalahden kanssa, joutuu puntaroimaan nämä seikat. Kaikkihan tuntevat Jeren ja hänen historiansa, Jerehän on hyvä urheilija ja toivottavasti päässyt yli näistä ikävistä asioista, Vuorinen sanoi.

Toistaiseksi yksikään SM-liigaseura ei ole lähestynyt Karalahtea, mutta muista Euroopan sarjoista on tullut yhteydenottoja. Vuorinen kiistää, että SM-liigaseurat olisivat saaneet ohjeistuksen välttää kontakteja Karalahteen.

- Ei missään nimessä. Tällaista keskustelua ei ole käyty, sellaiseen ei ole mitään syytä. Itse toivon, että Karalahti olisi päässyt ongelmistaan ja voisi tulevaisuudessa olla positiivinen roolimalli muille pelaajille, Vuorinen mietti.

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat