Suora

  • Rallin MM, mahtava rallikausi 2018
  • Urheilustudio
  • Cortina d'Ampezzo, naisten syöksylasku

Minskin Dinamossa kuohuu - Boumedienne kilometritehtaalle

Valko-Venäjän jääkiekkoliiton sivujen mukaan Dinamo Minskin avainpuolustaja Josef Boumedienne on saanut potkut sekasorron partaalla olevasta KHL-seurasta. Valkovenäläisseuran nettisivut eivät kerro uutisesta mitään.

urheilu

Suomessa aikoinaan Tapparassa ja Kärpissä esiintynyt Boumedienne oli joukkueensa tehokkain puolustaja seitsemällä syöttömerkinnällä. Hän pelasi keskimäärin 20 minuuttia ottelua kohti. Maalihanaa Ruotsin ja Suomen passit omaava pelaaja ei saanut auki 17 pelaamassaan KHL-mittelössä.

Minsk nosti Boumediennen tilalle farmijoukkuesta puolustaja Vitali Ljutkevitshin. "Boumen" plus/miinus -luku oli pakkasen puolella -5, se oli Dinamo-pakeista toiseksi huonoin. Vain Ossi Väänäsen (-7) tehotilasto oli tällä saralla kehnompi. Puolustaja Mikko Jokela (0+0/ -3) loukkasi nivusensa kauden kuudennessa pelissä, eikä ole pelannut sen jälkeen.

Minskissä pelaa suomalaisista lisäksi hyökkääjät Hannes Hyvönen (8+6/ -7), kapteeni Ville Peltonen (1+6 /-3) ja viime SM-liigakauden komeettasentteri Jussi Makkonen (1+5/-4). Veräjänvahti Mika Oksa torjuu seuran farmijoukkueessa.

Viime viikolla seuran vastuuluotsi Glen Hanlon sai kengänkuvan takalistoilleen, ja ex-HPK-pelaaja Aleksander Andrijevski tarttui Minskin peräsimeen. Sen jälkeen Dinamo on hävinnyt kaksi kotipeliä putkeen heppoisille joukkueille, Novokuznetskille ja Amurille.

Sijalla 19 (sarjassa 24 joukkuetta) majaileva Minsk on hävinnyt nyt kolme perättäisottelua. Ennakkoon "suomalaisjoukkueen" uumoiltiin taistelevan pääsystä kymmenen parhaan joukkoon. Ensi keskiviikkona Minsk kohtaa sarjassa neljäntenä olevan Moskovan Dynamon vieraskaukalossa.

Lähteet: YLE

Suosittelemme

Tuoreimmat