Suora

  • Urheiluruutu

Nyt se on varmaa: "Jässi" ei jatka maajoukkueessa

Boltonin Valioliigajoukkueen maalivahti Jussi Jääskeläinen kertoo The Bolton news-lehdessä, että jättää Suomen jalkapallomaajoukkueen pitkittääkseen peliuraansa. 34-vuotias Jääskeläinen kertoo väsyneensä kahden joukkueen kiireisiin.

urheilu

Jääskeläinen pelasi 55 ottelua Suomen A-maajoukkueen maalinsuulla, ja nousi joukkueen luottopelaajaksi Antti Niemen jätettyä maajoukkuepelit. Nyt Jääskeläinen teki samoin.

- Aika tuntui olevan nyt oikea, sillä minulla on ainakin kolme-neljä pelivuotta jäljellä, ja tahdon jatkaa uraani niin pitkäksi kuin mahdollista.

- On ehdottomasti Boltonin etu, että en enää matkustele maajoukkueen mukana. Se ei ole niin helppoa kuin moni ajattelee. On väsyttävää matkustaa maaotteluissa ympäri Eurooppaa lauantaisin ja keskiviikkoisin ja tämän jälkeen yrittää keskittyä täysillä Boltoniin. En väitä, että maaottelut olisivat häirinneet suorituksiani, mutta aikaa on nyt enemmän muuhunkin, kuten perheelleni.

Jääskeläinen harmittelee, ettei vuonna 1998 alkaneen maajoukkueuran aikana onnistunut saavuttamaan Suomen paidassa arvokisapaikkaa.

- Olimme todella lähellä MM- ja EM-kisapaikkaa viimeisissä karsinnoissamme. Meiltä puuttui se pieni ekstra joka tarvitaan arvokisoihin selviytymiseen. Meillä ei ollut tosin tuuria lohkoarvonnoissakaan, sillä MM-karsinnoissa saimme lohkoomme kaksi Euroopan parasta jalkapallomaata, Venäjän ja Saksan.

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat