Mitähän vielä Agassi? Ensin huumeet ja nyt peruukki...

Andre Agassin uusi kirja sisältää muitakin paljastuksia kuin huumeiden käytön ja siitä valehtelun. Tennislegenda kertoo käyttäneensä peruukkia uransa alkuaikoina. Ranskan avointen finaalissa vuonna 1990 hän pelkäsi peruukin putoavan paikaltaan ja salaisuuden paljastuvan.

urheilu

Agassi kertoo, että hiustenlähtö oli hänelle kova paikka.

- Joka aamu heräsin ja löysin osan identiteettiäni tyynyltä ja viemäristä. Kysyin itseltäni haluatko käyttää peruukkia tenniskentällä. Vastasin itselleni, mitä muuta voin tehdä?

Vuonna 1990 Agassi pelasi ensimmäisen Grand Slam -finaalinsa Ranskan avoimissa Andres Gomezia vastaan.

- Silloin tapahtui fiasko. Edellisenä iltana ennen ottelua olin suihkussa ja tunsin kuinka peruukki alkoi hajota kappaleiksi. Jouduin paniikkiin ja pyysin veljeni huoneeseen. Hän sanoi, että voisi kiinnittää sen hiuspinneillä.

- Olisin tietysti voinut pelata ilman sitä, mutta mitä kaikki toimittajat olisivat kirjoittaneet, jos he olisivat saaneet tietää, että olin koko ajan käyttänyt peruukkia.

- Lämmittelyn aikana rukoilin. En voittoa, vaan sitä, että peruukki ei putoaisi.

Agassi hävisi finaalin Gomezille.

Agassin ensimmäinen vaimo Brooke Shields ehdotti hänelle hiusten ajamista kokonaan pois. Ajatus tuntui Agassista ensin vieraalta, mutta muutaman päivän jälkeen hän päätti tehdä sen.

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat