1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. urheilu

Poutala: Pastaa ja tomaattikastiketta!

Suomen pikaluistelumaajoukkue kilpaili viikonloppuna kauden toisessa maailmancup-osakilpailussa Heerenveenissä. Mika Poutala, maajoukkueen jäsen ja YLE Urheilun blogisti, kertoo tuoreessa tekstissään viikonlopun annista. Ainakin siihen kuului pastaa ja tomaattikastiketta...

- Sateinen Heerenveen ja hotellin ikkunasta näkyvät lehmät on jo tuttua näkymää joka syksy. Ruoho on täällä vielä vihreää ja polkupyöriä vilisee kaupungilla enemmän kun laki sallii. Päivittäinen ruokailu ei tässä hotellissa tuo yllätyksiä, koska sama pasta ja tomaattikastike on siellä vastassa joka ikinen päivä, Poutala kirjoittaa "Räppäävä pikaluistelija" -blogissaan.

Poutalan osalta paikka palkintokorokkeella jäi vielä haaveeksi, mutta meno oli yhä kauden avauskisan tavoin vauhdikasta. 500 metrillä neljäs sija ja hyvä aika lämmittivät, kuten myös 1000 metrin yhdeksäs sija ja sitäkin parempi aika.

- Aika 35,15 (500 metriä) on todennäköisesti paras aika minkä oon Euroopassa luistellut sisälähdöllä. Sijoitus neljäs ja hyvät fiilikset päälimmäisenä mielessä.

1000 metrillä Poutala pysäytti kellota aikaan 10.09,59. Edellisvuosista parannusta tuli huimasti.

- Jos tätä aikaa vertaa tasan vuosi sitten luistelemaani aikaan samassa hallissa, niin parannusta tuli huimat puoli sekuntia, mikä tässä lajissa on aika merkittävä parannus, Poutala kertoo.

Poutalan kuulumiset voit lukea kokonaisuudessaan "Räppäävä pikaluistelija" -blogista. Sinne pääset alla olevan linkin kautta.

Räppäävä pikaluistelija -blogi