Hyppää sisältöön

Agentit esittelyssä - 00T

Toisessa maailmassa minut tunnetaan myös nimellä Niikko, Teemu Niikko. Erikoistehtävissä käytän tunnusta 00T. Tuplanollastatus antaa luvan elää vain kahdesti - luvan kysyä ja luvan testata.

Maailmankuva

Vanhaa palloiluviisautta lainaten: You will always miss 100 percent of the shots you don’t take.

Intohimo

palloilulajit, autot, teksti-tv:n krooninen selailu, Sopranos,

Special skills

Hullunrohkeus kokeilla mitä tahansa urheilumuotoa - tarvittaessa myös kansantanssia. Kyky koota TOP 3-lista mistä tahansa aiheesta.

Tyyli

Lenita Airiston opein; mitä tummempi puku, sitä vaaleammat tennissukat.

Hevosvoima

Paljon kera valtavan väännön on kaavoista paras.

Limits

Vakavia puutteita nikkarointitaidoissa - mikrofoni on parhaiten käteeni sopiva työkalu. Sen kanssa en arastele.

Miksi Urheiluagentit

James Bondhan on vasta maailman kolmanneksi paras agentti. Agentin tehtävät ovat olleet tavoitteenani siitä lähtien, kun Uuno Turhapuro oli aikanaan kaksoisagentti ja Sörsselssön yksöisagentti (Uuno Turhapuro - kaksoisagentti, 1987). Samanlaista väkevyyttä kaivataan myös urheiluagentilta.

Agentti 00M

Urheiluagenttien Q, joka kehittelee koko ajan uusia agenttiaiheita laboratoriossaan. Agenttien isähahmon puheesta ajoittain paljastuu, että mies voi lähteä Raahesta, mutta ei Raahe miehestä. Taipuvainen masokismiin, sillä sympatisoi Tottenhamia.

Agentti 00K

Agentti 00K muodostuu armottomasta ammattitaidosta ja hulvattomasta huumorintajusta ravistettuna - ei sekoitettuna. Tässä tapauksessa K voisi viitata myös kiistattomaan karaokekuningattaren asemaan. Todennäköisesti maailman ainoa pesäpalloileva agentti.