Agentit esittelyssä - 00T

Toisessa maailmassa minut tunnetaan myös nimellä Niikko, Teemu Niikko. Erikoistehtävissä käytän tunnusta 00T. Tuplanollastatus antaa luvan elää vain kahdesti - luvan kysyä ja luvan testata.

urheilu

MaailmankuvaVanhaa palloiluviisautta lainaten: You will always miss 100 percent of the shots you don’t take.

Intohimopalloilulajit, autot, teksti-tv:n krooninen selailu, Sopranos,

Special skillsHullunrohkeus kokeilla mitä tahansa urheilumuotoa - tarvittaessa myös kansantanssia. Kyky koota TOP 3-lista mistä tahansa aiheesta.

TyyliLenita Airiston opein; mitä tummempi puku, sitä vaaleammat tennissukat.

HevosvoimaPaljon kera valtavan väännön on kaavoista paras.

LimitsVakavia puutteita nikkarointitaidoissa - mikrofoni on parhaiten käteeni sopiva työkalu. Sen kanssa en arastele.

Miksi UrheiluagentitJames Bondhan on vasta maailman kolmanneksi paras agentti. Agentin tehtävät ovat olleet tavoitteenani siitä lähtien, kun Uuno Turhapuro oli aikanaan kaksoisagentti ja Sörsselssön yksöisagentti (Uuno Turhapuro - kaksoisagentti, 1987). Samanlaista väkevyyttä kaivataan myös urheiluagentilta.

Agentti 00MUrheiluagenttien Q, joka kehittelee koko ajan uusia agenttiaiheita laboratoriossaan. Agenttien isähahmon puheesta ajoittain paljastuu, että mies voi lähteä Raahesta, mutta ei Raahe miehestä. Taipuvainen masokismiin, sillä sympatisoi Tottenhamia.

Agentti 00KAgentti 00K muodostuu armottomasta ammattitaidosta ja hulvattomasta huumorintajusta ravistettuna - ei sekoitettuna. Tässä tapauksessa K voisi viitata myös kiistattomaan karaokekuningattaren asemaan. Todennäköisesti maailman ainoa pesäpalloileva agentti.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat