Musiikkia ja urheilua kera Antti Muurinen

Tapasin Antti Muurisen Helsingissä muutama päivä ennen joulunpyhiä. HJK vietti perinteistä puurohetkeä Töölön jalkapallostadionin uumenissa, kun virittelimme kuvaajani kanssa haastattelupistettä valmiiksi palkintopyhätön äärelle.

Onnistuin yllättämään Muurisen positiivisella tavalla heti haastattelun aluksi. Olin ladannut tietokoneelleni Mestareiden liigan tunnusmusiikin ja pyysin juttuhetkemme kärkeen Muurista kuvailemaan, millaisia tunteita kappale hänessä herättää. Kokenut jalkapallovalmentaja hiljentyi hetkeksi ja tunnusti, että kylmiä väreitäpä tietenkin. Kävi myös ilmi, ettei hän ole luopunut toivosta kuulla kappale vielä kerran valmentajan roolissa.

Mikrofonien ja kameran jo sulkeuduttua - noin puolen tunnin keskustelun jälkeen - Muurinen palasi vielä haastattelun alkuun. Hänen mielestään oli ollut erittäin huomaavaista ottaa mukaan tuo hänessä suuria tunteita herättävä Mestareiden liigan kappale. Samalla Muurinen paljasti, että kyseinen melodia kuuluu ehdottomasti hänen musiikin TOP3-listan kärkeen.

Ja mitkäkö kaksi muuta kappaletta siihen yltävät?

Yllätys yllätys, Barbara Streisandin Memory ja Abban Winner takes it all!

Saimme vielä haastattelun päätteeksi viritettyä mainion keskustelun musiikista. Jälkeenpäin harmitti vain se, etteivät nämä herkut tarttuneet enää nauhalle...

Agentti 00K