Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Viuhkola kaukaloon, palaako Kärpät voittokantaan?

Oulun Kärppien ykkössentteri Jari Viuhkola palaa kaukaloon lauantai-illan SM-liigaottelussa Kärpät - Blues. Päävalmentaja Matti Alatalo kertoi, että Viuhkolan kanssa samassa hyökkäysketjussa pelaavat Kristian Kuusela ja Pavel Rosa.

urheilu

- Viuhkolan kuntoutuminen ja harjoittelu ovat sujuneet vahvasti, ja hän on valmis hyppäämään kaukaloon, Alatalo kertoi oululaisten verkkosivuilla.

Päävalmentaja toteaa, että Viuhkolan paluu ajoittuu hyvään aikaan, sillä Pekka Saarenheimo ja Teemu Normio joutuvat huilaamaan vaivojen takia lauantaina.

- Viuhkolan siiville tulevat Kristian Kuusela ja Pavel Rosa. Mika Viinasen laidoilla ovat Lukas Kaspar ja Joonas Donskoi. Juha Kiilholman ketjussa luistelevat Kimmo Koskenkorva ja Mikko Alikoski. Veikko Karppisen ympärillä ovat Vesa Viitakoski ja Antti Aarnio, päävalmentaja kertoo Blues-ottelun kokoonpanosta.

Saarenheimon ja Normion lisäksi pelistä ovat poissa jo pitempään toipuneet Tuomas Tarkki ja Juho Jokinen. Heidän paluunsa aika lähenee, sillä Jokinen treenaa jo täyspainoisesti.

- Tarkin tilannetta seurataan päivä kerrallaan. Katsomme ensi viikolla, miten vamma reagoi lisääntyneeseen harjoitteluun.

Viuhkolan kausi on ollut koettelemusten täyttämä. Kauden ensimmäisessä ottelussa syyskuussa tuli aivotärähdys, kolmannesta matsista hän joutui poistumaan polvivamman takia. Kuukauden tauon jälkeen hän palasi kamppailuihin, mutta joutui luovuttamaan marraskuun lopussa, kun vanha selkävaiva ärsyyntyi ja mies joutui tähystysleikkaukseen.

LAUANTAIN LIIGAOTTELUT

Ässät - Lukko klo 17.00

TPS - Ilves klo 17.00

Tappara - SaiPa klo 17.00

Kärpät - Blues klo 17.00

HPK - HIFK klo 18.30

Lähde: Oulun Kärppien verkkosivut

Lähteet: YLE Urheilu

Suosittelemme

Tuoreimmat