Suora

  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

Miesten syöksylaskua joudutaan lykkäämään

Lauantai-iltana kisattavaksi suunniteltua miesten syöksylaskua joudutaan lykkäämään. Toistuva lumi- ja vesisade sekä plussan puolella oleva lämpötila ovat pehmentäneet radan pinnan sellaiseen kuntoon, että kilpailua ei voida viedä läpi turvallisesti.

urheilu
YLE

Vancouverin olympialaisten ensimmäiseksi alppilajien kilpailuksi merkityn miesten syöksyn uutta päivämäärää ei vielä ole päätetty. Sääennusteiden mukaan olojen odotetaan paranevan maanantaiksi, jolloin syöksykilpailu yritetään saada vietyä läpi. Kilpailu on tarkoitus aloittaa maanantaina klo 10.30 paikallista aikaa (20.30 Suomen aikaa).

- Rinne on kärsinyt pahoin parin viime päivän leudosta lämpötilasta ja kosteista oloista, Kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n kilpailunjohtaja Gunter Hujara kertoi.

Olosuhteiden takia vain yksi suunnitellusta kuudesta miesten ja naisten syöksyharjoituksista on saatu laskettua. Myös sunnuntain ohjelmassa oleva naisten alppiyhdistetty on siirretty myöhemmäksi, koska harjoituksia ei ole voitu laskea suunnitellusti.

Lähteet: AP - YLE Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat