Korkeushypyn olympiavoittaja tekee paluun

Belgialainen korkeushypyn olympiavoittaja Tia Hellebaut aikoo palata kilparadoille. Vuonna 2008 kilpakentät jättäneen Hellebautin tavoitteena on kilpailla ja samalla puolustaa olympiavoittoaan Lontoon olympialaisissa 2012.

urheilu
Tia Hellebaut.
YLE

Hellebaut ilmoitti joulukuussa 2008 lopettavansa uransa, jonka kruunasi olympiavoitto Pekingin kisoista 2008. Lopettaessaan Hellebaut oli myös sisä- ja ulkoratojen hallitseva Euroopan mestari sekä hallitseva sisäratojen maailmanmestari viisiottelussa.

- Olen kunnianhimoinen. Olisi hassua vain kiertää pienempiä kisoja. Tavoitteena on Lontoon olympiakisat 2012. Toivon olevani ensi vuoden alkuun mennessä jälleen kunnossa, Hellebaut totesi.

Hellebaut ilmoitti paluuaikeistaan 32. syntymäpäivänään. Kilpailutauon aikana Hellebaut on saanut myös perheenlisäystä, hänen tyttärensä on nyt kahdeksan kuuukauden ikäinen. Hellebaut kertoi myös, että tennistä pelaavien maannaistensa Kim Clijstersin ja Justine Heninin menetyksekkäät paluut olivat yksi syy paluupäätöksen takana:

- Halusin tietää, kuinka Kim järjesti asiat Jadan (Clijstersin tytär) kanssa. Kysyin itseltäni, olisiko se mahdollista myös korkeushyppääjälle.

Lähteet: AP -YLE Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat