Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Närbild
  • Erään kirjan elinkaari
  • Rallin MM, mahtava rallikausi 2018

Kärppäjunnuille pitkät sopimukset

Jääkiekon SM-liigaseura Oulun Kärpät on tehnyt kolmivuotiset liigasopimukset kasvattiensa, hyökkääjien Julius Junttilan ja Joonas Komulaisen sekä puolustaja Nico Lehdon kanssa.

urheilu
YLE

18-vuotias oululaislähtöinen Junttila voitti A-juniorien SM-liigan pistepörssin 60 pisteellä (27 maalia + 33 syöttöä). Junttilan ketjukaveri, 20-vuotias kuhmolaistaustainen Komulainen oli juniorien pörssikakkonen (22+35). 19-vuotias Lehto puolestaan oli puolustajien tilastoykkönen tehoilla 9+37.

Junttila ja Komulainen ovat esiintyneet jo myös liigajäillä, ja Lehdon odotetaan tekevän liigadebyyttinsä ensi kaudella. Junttilan liigauran alku on sujunut komeasti, sillä hän iski kypärätempun uransa kolmannessa liigaottelussa Pelicansia vastaan.

- Seuran arvojen mukaisesti uskomme tulevaisuudessakin omiin kasvatteihimme. Junttila, Komulainen ja Lehto ovat tällä kaudella näyttäneet osaamisensa nuorten liigassa ja osa heistä myös SM-liigassa. Pitkäkestoisten sopimusten avulla pyrimme takaamaan pelaajalle parhaat mahdollisuudet kehittyä, Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho toteaa.

Lähteet: Lähde: Kärppien verkkosivut YLE Urheilu

Suosittelemme

Tuoreimmat