Suora

  • Rallin MM, mahtava rallikausi 2018
  • Ruhpolding, miesten pikakilpailu
  • Sykähdyttävin urheiluhetki

Pikkarainen: Teimme sen mitä voittamisen eteen pitää tehdäkin

Jokipoikien valmentajavelho Jarno Pikkarainen oli tiistaina silminnähden tyytyväinen, koska joensuulaisjoukkue sai voittotilin avatuksi jääkiekon SM-liigakarsinnassa neljännellä yrittämällä. Perinteikäs Ilves poistui häntä koipien välissä kohti Tamperetta 1-2-tappio niskassa.

urheilu
Jarno PIkkarainenYLE

Jarno Pikkarainen piti voittoa täysin ansaittuna.

- Tänään olimme halukkaampia ja annoimme kaikkemme, ihan sen mitä voittamisen eteen pitääkin tehdä.

Jokipoikien veräjänvahti suoriutui mallikkaasti iltapuhteesta. Rämö pysäytti muun muassa viisitoista Markus Seikolan maalia kohti laukomaa vetoa ja yhteensä 37 Ilves-kutia.

- Mikko Rämö oli tietysti maalilla avainpelaajista, mutta oli jäällä aika monta muutakin soturia, jotka pistivät kaikki likoon peliin, tuumi Jokipoikien piiskuri.

Erkoistilannepelaaminen käänsi vaakakupin isännille. Kaksi ylivoimaosumaa oli Ilvekselle lopulta liikaa.

- Ylivoimalla molemmilla oli paljon paikkoja ja läheltä piti -tilanteita, mutta niistä ei pystytty laittamaan useinkaan kiekkoa verkkoon. Meidän alivoimapelimme onnistui.

Jokipojat lähtee jo keskiviikkoaamuna bussilla kohti Tamperetta ja aikoo mennä katsomaan Hakametsään Tapparan ja KalPan välistä puolivälierämatsia.

- Tänään palautellaan kunnolla, keskiviikkona katsellaan lätkää ja torstaiaamuna käydään aamujäällä ennen viidettä karsintaotteluamme. Silloin taas soditaan, tähdensi Pikkarainen.

Pikkarainen siirtyy ensi kaudeksi Mikkeliin Jukurien päävalmentajaksi. Hän on äärimmöisen ylpeä, että Jokipoikien projekti johti tällä kaudella aina Mestis-mestaruuteen ja liigakarsintoihin asti.

Lähteet: YLE Urheilu

Suosittelemme

Tuoreimmat