Antti Törmänen Vaasan Sportin valmennusjohtoon

Jääkiekon Mestis-joukkue Vaasan Sportin uudeksi päävalmentajaksi ja urheilutoimenjohtajaksi on nimetty Antti Törmänen. Entinen jääkiekkoilija toimi viime syksystä SM-liigajoukkue Jokereissa apuvalmentajana, mutta hän ja päävalmentaja Hannu Aravirta saivat lähteä Jokereista viime marraskuussa. Sportin entinen päävalmentaja Juhani Tamminen ei jatka Sportin organisaatiossa.

urheilu
YLE

Törmäsen päävalmentajuus alkaa heti ja urheilutoimenjohtajana hän aloittaa 1. toukokuuta. Sportin apuvalmentaja nimitetään lähitulevaisuudessa.

Törmänen on pelaajaurallaan voittanut neljästi SM-kultaa, pelannut NHL:ssä 50 ottelua Ottawa Senatorsin riveissä ja edustanut Suomea Naganon olympiakisoissa. Maailmanmestaruuden lisäksi hän on voittanut kahdesti MM-hopeaa.

Törmänen on valmentanut aiemmin urallaan Espoon Bluesin B- ja A-junioreita. A-junioreden kanssa hän saavutti SM-kultaa kaudella 2008-2009.

Sportin kausi oli alavireinen ja Tamminen vetäytyi valmennustehtävistä tammikuun lopussa vedoten sairauslomaan. Tuolloin ilmoitettiin, että Tamminen jatkaa urheilutoimenjohtajana. Seuran väliaikaiseksi vastuuvalmentajaksi nimitettiin Kenneth Westerback.

Lähteet: Lähde: Vaasan Sportin tiedote YLE Urheilu

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat