Suora

  • Rallin MM, mahtava rallikausi 2018
  • Ruhpolding, miesten pikakilpailu

Kahdeksan mestaruuden mies arvostelee playoffsien hirmurytmiä

Peräti kahdeksan Suomen mestaruutta kahminut Kärppien puolustaja Ilkka Mikkola oli pettynyt ratkaisevan JYP-tappion jälkeen. Eniten pudotuspelejä SM-liigassa tahkonnut puolustaja kritisoi kovin sanoin sarjaohjelmaa, joka on liian tiivis.

urheilu
Ilkka MIkkola (Arkistokuva)YLE

JYP kampesi Kärpät kesälomille, kun se pystyi vääntämään seitsemännessä puolivälierätaistelussa 2-0-voiton.

- Halu ja lataus oli kova. Usko pysyi viime metreille asti, mutta Tuokkola oli se lukko, joka taidolla ja tuurilla pysäytti meidät.

- Pudotuspelien roskamaalit sattuivat nyt sitten tähän peliin vastustajalle. Pettymyksen yli nostan hattua tälle joukkueelle, taistelu oli äärettömän kovaa, kapteeni Ilkka Mikkola alleviivasi.

Kapteenille kulunut kevät on ollut kärppäuran ylivoimaisesti tiukin.

- Blues-sarjasta lähtien ei ole muuta elämää ollut. Mutta Kärpät näytti, että meissä on ainesta. Laitoimme JYPin erittäin ahtaalle.

SM-liigassa eniten pudotuspelejä (139) pelanneella Mikkolalla oli selkeä viesti liigan päättäjille.

- Molemmat joukkueet pelasivat äärirajoilla. Ei tällainen ottelurytmi tee hyvää itse pelille. Runkosarjassa pelataan kahden ottelun viikkotahdilla ja pudotuspeleissä 4-5 peliä viikossa.

- Välieriin jatkavallekin jää vain yksi välipäivä. Jossain mättää ja jotain pitäisi tehdä sarjaohjelmalle, arvosteli Mikkola.

Lähde: Kärppien nettisivut

Lähteet: YLE Urheilu

Suosittelemme

Tuoreimmat