Suora

  • Katowice Major CS:GO The New Challengers' Stage
  • Mr. Seefeld - jäljet lumessa
  • Urheiluruutu
  • Soldier Hollow, sekaviesti

Ässien maalitykki siirtyy Kärppiin

Menneellä kaudella jääkiekon SM-liigassa peräti 27 maalia Porin Ässille tehnyt Marko Luomala siirtyy Oulun Kärppien vahvuuteen. 29-vuotias Luomala on tehnyt kahdeksanneksi tällä kaudella sijoittuneen Kärppien kanssa kaksivuotisen sopimuksen.

urheilu
Marko Luomala.
YLE

- Luomala tuo suoraviivaisuutta hyökkäyspeliin. Olemme erittäin innostuneita, kun saamme joukkueeseen maaliherkän pelaajan, perustelevat urheilutoimenjohtaja Harri Aho ja päävalmentaja Mikko Haapakoski Kärppien verkkosivuilla.

Luomala pelasi ensimmäiset SM-liigaottelunsa Ässissä jo vuosituhannen vaihteessa, mutta lopullinen läpimurto tapahtui vasta menneellä kaudella. Hän on pelannut SM-liigaa myös Ilveksen ja Lukon paidassa.

Lisäksi Kärpät on tehnyt jatkosopimukset Kristian Kuuselan, Juho Jokisen ja Mikko Niemelän kanssa. Kuuselan sopimus on 1+1-vuotinen, Jokisen kaksi- ja Niemelän kolmivuotinen.

- On hienoa, että tämä maalintekijä ja kova työmyyrä jatkaa joukkueessa. Hän on tuonut monipuolisena rightin pelaajana vaihtoehtoja ylivoimapeliin, päävalmentaja Mikko Haapakoski toteaa Kuuselasta.

Suosittelemme

Tuoreimmat